Louise Kragh smykker

"All of our jewelry is handmade in Denmark. We are focused on being close to the production. We make unique jewelry and this requires us to be included in the entire process. From the first ideas to the actual making of the jewelry. We have rolled so many pearls - and we still do."

- Louise Kragh

Louise Kragh startede med at designe og producere håndlavede porcelænssmykker i sit eget værksted i 2004. Alle smykkerne er håndlavede og porcelænskuglerne er håndtrillede, glaserede og brændt i Danmark på eget værksted.  Louise Kraghs varemærke er at blande den hårde porcelæn med en feminin og enkel blødhed.

Louise Kraghs smykker er enkle, tidløse og feminine. De har deres helt egen udstråling og er indbegrebet af nordisk stil, når det er bedst. Et af porcelænets karakteristika er den levende og krakelerende overflade, som efter brug træder tydeligere frem og giver ens Louise Kragh smykke endnu mere personlighed.

Louise Kragh pearl making

Louise Kragh kollektion

Louise Kragh deler sin kollektion ind i del-kollektioner. I hver af disse ”del-kollektioner” findes øreringe, halskæder, fingerringe og armbånd.
Karakteristisk for dem alle er hendes brug af porcelæn. Enten i form af fine perler, eller særlige dots. De unikke glasurer til farverne på disse er lavet på Louise Kraghs eget værksted, og hvert porcelæn får en stoflighed og blødhed, som gør smykket feminint. Med tiden vil du kunne ane krakeleringer i overfladen, som opstår under brændningen. Dette giver smykket personlig karakter.
Derudover har Louise Kragh den absolut lækreste kollektion med ferskvandsperler.

NYT: Louise Kragh har lavet ny RAW DIAMOND Kollektion med ægte diamanter - køb HELE kollektionen ved A-Hjort

LK mix billeder

Louise Kragh materialer og farver

Louise Kragh anvender kun sterling sølv 925, og alle hendes 24 karat forgyldninger, sort rhodinering, og oxydering er lavet i Danmark. Alle materialer overholder de strenge danske krav og testes løbende. Louise Kragh er medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark.

Louise Kraghs smykker findes i følgende materialer:
Sølv -sterling sølv 925
Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 24 karat guld
Sort rhodineret sølv -sterling sølv 925 der lakeres på og får en mørkere sort/grå overflade
Oxyderet -sterling sølv 925 der oxyderes og dermed får en flot rustik og mørkere overflade

Alle mørk-nuancerede halskæder er formørket med oxydering. Alle mørk-nuancerede fingerringe, armbånd og øreringe er rhodineret for det mørke og rustikke look.
Derudover laver Louise Kragh forskellige farver til porcelænet. Hun har de fineste unikke farver, som hun hver sæson opdaterer til årstidernes skiften.

LK image billede

A-Hjort anbefaler - Louise Kragh favoritter

  1. Vores helt sikre top favorit er hendes smukke 3 Freshwaterpearl ørering, som er så feminin og lægger sig smukt op af ens øre, samtidig med den bevarer et cool twist i form at den matte overflade.
  2. En anden af vores favoritter er hendes Enamel O- ring - den er simpelthen så unik i designet med dens snoede bløde feminine kurver.
  3. Enamel halskæderne fra Louise Kragh er bare SÅ fantastiske og feminine.
LK image billede

Miks og match med Louise Kragh

At blande smykker fra Louise Kragh er super fedt. Man kan blande hendes farver på kryds og tværs. Vi elsker at sætte hendes smukke ferskvandsperle sammen med hendes procelænssmykker. Det er også smukt at mikse hendes Enamel halskæde med hendes Big Raw Diamond halskæde.
Eller miks gerne mange af hendes smukke nyloncord armbånd med perle, diamant eller ferksvandsperle sammen til dit eget lækre armbåndmiks.

Vi er også vilde med at blande Pernille Corydon, Stine A Jewelry’s og Louise Kraghs smykker - der er ingen begrænsninger. Kun ens egen fantasi bestemmer miks og match mulighederne.

Læs mere om miks og match muligheder på min blog: http://blog.a-hjort.dk/